Cornuri columbiene cu brânză (Pandeyuca)

Printeaza

O reteta delicioasa de cornuri columbiene cu branza din: faina de manioc, branza de vaci, drojdie, ulei de masline extravirgin si sare.

Ingrediente:Cornuri columbiene cu brânză

  • 200 g faină de manioc
  • 250 g brânză de vaci sau cremă de brânză
  • 1 linguriţă drojdie (pulbere)
  • ulei de măsline extravirgin
  • sare

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 200° C. Sfărâmă brânza scursă bine şi amestec-o cu faina şi cu drojdia. Frământă compoziţia până când obţii un aluat moale. Dacă este nevoie, adaugă puţină sare şi apă.

Taie bucăţele mici din aluat, întinde-le pe planşeta pre­sărată cu faină în aşa fel încât să formezi mai multe suluri rotunjite la capete, apoi curbează-le în formă de U. Aşază cornurile pe o tavă unsă cu ulei şi coace-le 20 de minute. Serveste-le calde.

Cornuri columbiene cu brânză

Cornuri columbiene cu brânză

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.