Cornulete gustoase cu rahat

Printeaza

Cornulete gustoase cu rahat din: faina, apa, drojdie, zahar, ulei, sare, zahar, rahat.

Ingrediente:Cornulete gustoase cu rahat

  • 500 g făină
  • 2 cesti ulei
  • 1 ceasca apă
  • 1 lingură zahăr
  • 1 plic drojdie uscată
  • 1 praf de sare
  • 300 g rahat
  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Amesteci drojdia, sarea şi za­hărul cu apa călduţă. Adaugi ule­iul şi făina şi frămânţi un aluat potrivit de tare. Laşi la dospit 30 de minute, într-un loc cald.

In­tinzi o foaie subţire, din care tai dreptunghiuri. Aşezi pe fiecare dreptunghi câte o bucată de ra­hat şi rulezi. Coci la foc potrivit. Pudrezi cornuleţele cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. La reteta “Cornulete gustoase cu rahat” cantitatea de faina, 500 gr, este insuficienta in raport cu cantitatea de lichide, 2 cani de ulei si 1 cana cu apa. Poate autorul s-a referit la 2 cescute de ulei si 1 cescuta de apa…Daca se poate rog modificati reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.