Cornulete gustoase cu bors

Printeaza

Cornulete gustoase cu bors din: ulei, bors, zahar, sare, drojdie, faina, gem, nuca.

Ingrediente:Cornulete gustoase cu bors

  • 1 cană ulei
  • 1/3 cană borş
  • zahăr vanilat
  • puţină sare
  • drojdie (cât o nucă)
  • făină cât cuprinde
  • gem şi nucă

 

Mod de preparare:

Se face un aluat nu prea tare. Se întinde aluatul în strat subţire şi se taie pătrate. Pe fiecare pătrat se pune gem amestecat cu nucă şi se fac cornuleţe.

După ce se coc se pudrează cu zahăr vanilat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.