Cornulete cu mac la cuptor

Printeaza

Cornulete cu mac la cuptor din: faina, untura, ou, drojdie, lapte.

Ingrediente:Cornulete cu mac la cuptor

  • 300 g faină
  • 100 g untură sau 150 g unt
  • un ou
  • 20 g drojdie dizolvată in lapte

 

Mod de preparare:

Ingredientele se frământă bine şi aluatul rezultat se împarte în două. Se rulează două suluri şi din fiecare se taie câte 20 de bucăţi (în total vom avea 40 de cornuleţe).

Lăsăm apoi să dospească bucăţile de aluat, timp de 1/2 ora, după care le întindem ca un pătrat, le umplem cu mac macinat şi le dăm forma de cornuleţ.

Le punem în tavă, le mai lăsăm puţin să crească şi le ungem cu ou, apoi le dăm la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.