Cornuleţe cu ceapă roşie învelite în bacon

Printeaza

Cornuleţe cu ceapă roşie învelite în bacon din: faina, ulei, lapte, zahar, drojdie, unt, cascaval, bacon afumat si ceapa rosie.

Ingrediente:Cornulete_cu_ceapa_rosie_învelite_în_bacon

  • 900 g faina
  • 200 ml ulei
  • 500 ml lapte caldut
  • 2 linguri zahar
  • drojdie
  • unt
  • 50 g cascaval
  • 150 – 200 g felii subtiri de bacon afumat
  • 1 ceapa rosie

 

Mod de preparare:

Pui drojdia în laptele puţin călduţ şi îndulcit. Cerni făina, pui sarea, caşcavalul ras, ceapă roşie rasă, maiaua şi uleiul. Frămânţi bine şi pui aluatul la dospit până îşi du­blează volumul. Pui aluatul dos­pit pe o planşetă, întinzi o foaie subţire şi o tai pătrăţele, pe care la rândul lor le tai în două şi obţii nişte triunghiuri.

Pe partea mai lată pui o bucăţică de unt, rulezi şi înveleşti fiecare cornuleţ într-o feliuţă de bacon. Pui tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius. Ar trebui să iasă circa 24 de bucăţi.

Cornuleţe cu ceapă roşie învelite în bacon

Cornulete_cu_ceapa_rosie_învelite_în_bacon

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Ana Maria Ionescu

    Ineresanta rau reteta asta!

  2. Cornuletele astea sunt bune de aperitiv!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.