Cornulete cu branza

Printeaza

O reteta delicioasa de cornulete cu branza, ciuperci, unt, oregano, piper, suc de rosii, seminte de dovleac.

Ingrediente:Cornulete cu branza

  • 800 g aluat de patiserie
  • frunze de salată
  • 400 g telemea
  • 4 ciuperci champignon
  • 1 lingură unt
  • oregano
  • piper
  • 2 linguri suc de roşii
  • seminţe de dovleac

Mod de preparare:

Se spală ciupercile, se rup codiţele, se taie felii şi se sotează în  unt. Se întinde aluatul, se mai subţiază cu sucitorul şi se taie  pătrate potrivit de mari.

Se pun pe fiecare pătrat două felii de ciuperci, sa­lată ruptă bucăţi, cubuleţe e telemea şi se presară oregano şi piper.

Se suprapun două colţuri (ca în imagi­ne), se lipesc bine şi se aşază aperitivele în ta­va tapetată cu hârtie de copt.

Se ung cu puţin suc de roşii, se presară cu se­minţe de dovleac şi se coc, la foc potrivit, în cuptorul preîncălzit, până devin aurii.

Cornulete cu branza

Cornulete cu branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.