Cornete cu brânză şi somon afumat

Printeaza

O reteta delicioasa de cornete cu branza si somon afumat din: foi de lasagna, branza de vaci, smantana, zeama de lamaie, somon afumat, sare si piper alb.

Ingrediente:Cornete cu brânză şi somon afumat

  • 5–6 foi de lasagna (din comert)
  • 300 g brânză de vaci proaspătă
  • 3 linguri smântână
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 10 felii de somon afumat
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Fierbeţi foile de lasagna în apă cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. După ce au fiert, scurgeţi usor foile de lasagna şi le aşezaţi una lângă cealaltă pe o planşetă.

Amestecaţi brânza de vaci cu smântâna şi adaugaţi zeama de lămâie. Condimentaţi cu sare şi piper după gust.

Ungeţi foile de lasagna cu pasta de brânză, tăiaţi foaia pe jumătate şi puneţi pe fiecare pătrat o felie de somon.

Rulaţi apoi foile de lasagna sub formă de cornet, le fixaţi cu scobitori şi le ornaţi cu cimbru proaspăt sau frunze de mentă.

Serviţi cornetele alături de un pahar de vin alb sau de bere, în functie de plăcere.

Cornete cu brânză şi somon afumat

Cornete cu brânză şi somon afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.