Cordon bleu de pui

Printeaza

Cordon bleu de pui din: piept de pui, cascaval, sare, piper, cimbru, usturoi, patrunjel, oua, unt, morcovi, ulei, mustar cu hrean si pesmet.

Ingrediente:Cordon bleu de pui

  • 600 g piept de pui
  • 10-12 felii cascaval
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat si verde
  • 4-6 catei usturoi
  • patrunjel
  • 6 oua
  • 100 g unt
  • 8 morcovi
  • ulei pentru prajit
  • o lingura mustar cu hrean
  • 400 g pesmet

 

Mod de preparare:

Se portionează bucăţile de pui, se bat cu ciocanul de şniţe­le si se taie. Se condimentează cu cimbru, sare si piper. Se curăţă usturoiul si se pisează, se adaugă pătrunjelul si untul si se ung bucăţile de car­ne, se lipesc feliile de caşcaval, tăiate în aceeaşi formă şi se trec prin pesmet. Se lasă maximum 60 de minute la rece.

Se bat între timp ouăle cu sare şi piper, se adaugă muşta-rul şi se trece carnea cu caşcaval prin ou, pesmet, ou, apoi se prăjesc.

Se pregătesc morcovii, se rad pe răzătoarea mare si se călesc în unt. Cordon bleu se serveşte împreună cu morcovii sotati.

Cordon bleu de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.