Cordon bleu prajit in pesmet

Printeaza

Cordon bleu prajit in pesmet din:  piept de pui, sunca, cascaval, oua, faina, pesmet, ulei.

Cordon bleu este un preparat culinar originar din Franța, care a devenit popular în întreaga lume. Acesta constă într-un fel de mâncare format dintr-o felie de carne, de obicei pui sau vită, umplută cu brânză și șuncă, apoi trecută prin pesmet și prăjită.

 

Ingrediente:Cordon bleu prajit in pesmet

  • 8 felii şuncă
  • 4 fileuri piept de pui
  • 4 felii caşcaval
  • 2 ouă
  • 4 linguri făină
  • 4 linguri pesmet
  • ulei, pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Fiecare bucată de carne se bate cu ciocanul special de şniţele.

Se aşază pe fiecare felie de carne câte două felii de şuncă şi una de caşcaval. Se pliază, se prinde bucata de carne cu scobitori.

Se trec bucăţile prin făină, ouă şi pesmet şi se prăjesc în ulei.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Cordon bleu traditional

Cordon bleu traditional din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 felii carne de viţel sau curcan 4 felii caşcaval sau brânză topită 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se presară cu sare şi piper. […]

Cordon Bleu umplut cu sunca si Emmentaler

Cordon bleu in pesmet 

Cordon bleu in pesmet din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, unt. Ingrediente: 4 felii carne de curcan 4 felii caşcaval 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt sare si piper   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se presară cu sare şi piper. Pe fiecare bucată de carne se aşază o […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.