Cordon bleu din vinete

Printeaza

O reteta delicioasa de cordon bleu din: vinete, cascaval, bacon, oua, faina, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cordon bleu din vinete

  • 1 vânătă medie
  • 100 g caşcaval
  • 100 g bacon
  • 2 ouă
  • făină
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se spală vânătă, se taie în felii subţiri şi se sărează. După ce se scurg bine, se aşază pe fiecare felie de vânătă câte o felie de caşcaval şi  una de bacon.

Se acoperă cu altă felie de vânătă, se fixează bine cu o scobitoare, apoi se tăvălesc prin făină, ou şi pesmet.

Se rumenesc în ulei încins, pe ambele părţi. Se servesc cu o salată de sezon, după preferinţă.

Cordon bleu din vinete

Cordon bleu din vinete

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.