Cordon bleu din curcan

Printeaza

O reteta delicioasa de cordon bleu din curcan din: piept de curcan, sunca, cascaval, oua, faina, boia de ardei, sare, piper, unt, pesmet.

Ingrediente:

Cordon bleu din curcan

  • 2 piepţi de curcan dezosaţi
  • 4 felii de şuncă
  • 4 felii de caşcaval
  • 2 ouă
  • 6 linguri făină
  • 1 linguriţă boia de ardei
  • sare, piper
  • 3 linguri unt
  • 3 linguri pesmet fin

 

Mod de preparare:

Se taie fiecare piept de cur­can în două, pe lung, apoi se bat bucăţile ca pentru şniţele, dar lăsându-le o grosime de cel pu­ţin 1 cm. Se presară fiecare cu sare, piper şi boia.

Pe fiecare jumătate din bucăţile de curcan, se aşază câte o felie de şuncă şi una de caşcaval şi se aco­peră cu cealaltă jumătate. Se bat două ouă, se sărează şi se piperează. Separat se pune făina într-o farfurie întinsă.Se tăvăleşte prin făină fiecare bucată de carne umplută, apoi se dă prin ou şi la sfârşit prin pes­metul de pâine.

Apoi se prăjesc in unt cate 5 minute pe fiecare parte. Se servesc calde cu felii de lamaie, salata verde si rosii.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cordon bleu de curcan
  • cordon bleu curcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.