Cordon bleu – delicios si simplu

Printeaza

Cordon bleu din: piept de curcan, sunca, cascaval, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Cordon bleu

  • 4 felii piept de curcan
  • 4 felii şuncă
  • 4 felii caşcaval
  • 2 ouă
  • făină
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei sau unt pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Se pun feliile de piept de curcan între două folii de plastic şi se bat cu ciocanul special de carne.

Se sărează şi se piperează, se aşază câte o felie de şuncă doar pe jumătate din felia de carne, se taie surplusul, apoi se pune caşcavalul.

Se pliază, eventual se prind cu scobitori, se trec prin făină, ou bătut şi pesmet. Se prăjjesc în unt topit sau ulei fierbirnte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.