Cordon-bleu de pui

Printeaza

Cordon-bleu de pui din: snitele de pui, sare, piper, branza de vaci, piper, lamaie, smantana, arpagic verde, costita, ulei.

Ingrediente:Cordon-bleu de pui

  • 4 şniţele mai groase de pui
  • sare
  • piper
  • 400 g brânză de vaci
  • 2 linguri de piper verde
  • 1/2 lingură de zeamă de lămâie
  • 200 ml smântână dulce
  • 1 legătură de arpagic verde (sibulet) proaspăt tocat rondele
  • 8 felii de costiţă
  • 4 linguri de ulei

 

Mod de preparare:

Se condimentează şniţelele cu sare şi piper. Se amestecă brânza de vaci cu piperul verde, zeama de lămâie şi cu 2 linguri de smântână. Se încorporează şi jumătate din arpagicul tăiat.

Pe fiecare şniţel se aşează câte 2 linguri de umplutură, peste care se pune costiţa. Apoi carnea se pliază şi se fixează cu un beţigaş.

Se încinge într-o tigaie uleiul, în care se prăjesc apoi şniţelele 6-8 minute pe fiecare parte. La final, carnea se scoate din tigaie şi se păstrează la caid.

Umplutura rămasă împreună cu smântână se amestecă cu grăsimea în care au fost prăjite şniţelele şi se dă în clocot. Se adaugă arpagicul verde. Şniţelele se servesc împreună cu sosul şi cu o garnitură de cartofi ţărăneşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.