Cordon-bleu cu spanac si mozzarella

Printeaza

Cordon-bleu cu spanac si mozzarella Cordon-bleu cu spanac si mozzarella din: fileuri de piept de pui, spanac, mozzarella, usturoi, sare, piper, ou, pesmet, ulei.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de piept de pui (a cca 180 g)
  • 500 g spanac
  • 100g mozzarella
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ou
  • 8 linguri pesmet
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se spală şi se şterg bucăţile de carne şi i se face fiecăreia câte un buzunar. Se curăţă spanacul şi se spală; se opăreşte în apă clocotită cu sare. Se scurge şi se stoarce. Se taie cuburi mozzarella. Se toacă usturoiul. Mozzarella şi usturoiul se amestecă împreună cu spanacul, sare şi piper. Se um­plu cu aţeastă compoziţie buzu­narele tăiate în bucăţile de carne şi se fixează cu scobitori.

Cordon-bleu-urile obţinute se tăvălesc mai întâi prin ou bătut, apoi prin pesmet. Se prăjesc în ulei timp de cca 7 min.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.