Cordon bleu cu peste

Printeaza

Cordon bleu cu peste din: hasmatuchi, ceapa, unt, somon, suc de lamaie, faina, calcan, oua, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cordon_bleu_cu_peste

  • 1/2 legătură hasmaţuchi
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • 100 g somon afumat
  • sare
  • piper
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • 2 calcani
  • 4 linguri făină
  • 2 ouă
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare:

Se spală hasmaţuchi şi se toacă. Ceapa se căleşte într-o lingură de unt.

Se taie mărunt somonul şi se amestecă împreună cu hasmaţuchi şi ceapă. Se potriveşte la gust cu sare, piper şi 1 lingură suc de lămâie.

Se spală calcanii, se şterg, se sărează şi se piperează pe dinăuntru şi pe dinafară. Se stropesc cu suc de lămâie. Se umplu cu amestecul de somon şi se fixează cu scobitori.

Calcanii se umplu şi se sărează, se piperează, se dau prin făină, prin ou bătut şi apoi prin pesmet. Se prăjesc la foc mijlociu 5 minute pe fiecare parte.

Se taie jumătăţi şi se servesc.

Cordon bleu cu peste

Cordon_bleu_cu_peste

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.