Corabioare de vinete cu branzeturi

Printeaza

Corabioare de vinete cu branzeturi din: vinete, branza de burduf, cascaval, usturoi, rosii, marar, piper si ulei.

retete

Ingredinte:

 

Mod de preparare

Se taie vinetele pe lung, se scobesc, se prajesc pe ambele parti pina se inmoaie bine.

Se umplu bine cu amestec de brinza burduf cu felioare de usturoi, marar tocat si piper, se acopera cu felii de rosii, se
stropesc cu putin ulei, se dau la cuptor 20 minute, se scot, se presara cascaval ras si se mai dau 5 minute sa se gratineze.

Se servesc reci, cu marar proaspat presarat, la un pahar mare de bere rece.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.