Corabioare cu ardei

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de corabioare cu ardei din: ardei grasi, cabanosi, cartofi, cascaval, ceapa, condimente si ulei.

Ingrediente:Corabioare cu ardei

  • 4 ardei grasi diferite culori
  • 2-3 cabanosi
  • 3 cartofi
  • 150 g cascaval
  • 1 ceapa
  • condimente
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii in coaja, in apa cu condimente. Taie ardeii in jumatati, pe lungime si indeparteaza cotorul si semintele. Separat taie ceapa marunt si caleste-o in ulei. Adauga cartofii curatati si taiati in cubulete.

Dupa cateva minute, pune carnatii taiati rondele. Cu amestecul astfel obtinut, umplue ardeii. Aseaza-i intr-un vas sstropit cu ulei. Rade deasupra cascaval din belsug si lasa la cuptor cel mult 15 minute.

Corabioare cu ardei

Corabioare cu ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.