Corabie

Printeaza

Corabie din: piept de pui, frunze de andiva, cartofi.

Ingrediente:Corabie

  • 1/2 piept de pui fără piele fript la grătar
  • 2 frunze de andivă (salată verde) spălate şi şterse cu un prosop de hârtie
  • 4-5 cartofi

 

 

 

 

Mod de preparare:

Speli foarte bine cartofii şi îi fierbi în coajă. După ce au fiert, îi decojeşti şi îi mixezi cu un blender până capătă o consistenţă foarte bună.

Adaugi puţină sare şi câteva cubuleţe de unt. Omogenizezi foarte bine.

Pe o farfurie, aşterni piureul şi modelezi cu furculiţa valurile. Aşezi corăbioara din piept de pui, având prinsă vela formată din andivă sau salată cu o scobitoare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.