Copanele de pui in sos de cidru

Printeaza

Se sărează şi se piperează 4 pulpe de pui şi se prăjesc în ulei încins; se adaugă 2 cepe, 1 lin­gură ghimbir tocat, 200 ml supă de pasăre, 200 ml cidru şi se lasă să fiarbă la foc mijlociu cca 30 min. Se adaugă apoi 2 mere tăiate felii şi se mai fierbe 10 min.

Se scot pul­pele, iar zeama în care au fiert se dă în clocot cu 200 ml smântână. Se potriveşte de sare şi piper şi se serveşte cu pulpele de pui.

Copanele de pui in sos de cidru

Copanele de pui in sos de cidru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.