Copane in sos de mere

Printeaza

Copane in sos de mere din: copane de pui, mere, cartofi, usturoi, ulei, sare, piper boabe, cimbru, rozmarin si vin.

Ingrediente:Copane_in_sos_de_mere

  • un kg copane de pui
  • 4 mere
  • 8 cartofi
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper boabe
  • cimbru
  • o crenguta rozmarin
  • 50 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Se curata si se spala copanele de pui, se sterg cu un prosop absorbant si se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, rozmarin, se stropesc cu ulei si apa si se baga in cuptorul incins. Intre timp, se curata cartofii, se taie felii, se spala, se condimenteaza cu sare, piper si usturoiul pisat si se pun in tava impreuna cu copanele de pui.

Separat, se spala merele, se curata de samburi, se taie felii ptrovite si se aranjeaza printre copane si cartofi, apoi se baga tava la cuptor. Spre final, se stropeste cu vin si cu usturoi pisat.

Copane in sos de mere

Copane_in_sos_de_mere

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Foarte bun!

  2. Vreau si eu, macar un copan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.