Copane de pui cu broccoli

Printeaza

Copane de pui cu broccoli din: pulpe de pui, sare, piper, lamai, broccoli, usturoi, vin, supa, seminte de susan.

Ingrediente:Copane_de_pui_cu_broccoli

  • 4 pulpe de pui (a circa 200g)
  • sare
  • piper
  • 2 lamai
  • 500 g broccoli
  • 4 catei de usturoi
  • 100 ml vin alb sec
  • 125 ml supa
  • 2-3 linguri seminte de susan

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 180°C. Se clătesc copanele puţin sub jet de apă rece, se şterg, eventual se taie, se sărează şi se piperează. Se spală lămâile cu apă fierbinte şi se şterg; se taie felii. Se spală broccoli, se despart bucheţelele şi se opăresc în apă cu sare cca 4 min.

Se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. 2 Se pisează căţeii de usturoi şi se dau într-o formă de sufleu unsă, cu lămâile şl pulpele. Se toarnă vin şi supă, se presară susan şi se coace la cuptor cca 30 min. Cu 10 min. înainte de a fi gata se adaugă şi bucheţelele de broccoli şi se coc împreună.

Se servesc direct din forma de sufleu. Se oferă alături o garnitură de cartofi la cuptor sau orez.

Copane de pui cu broccoli

Copane_de_pui_cu_broccoli

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.