Copane la cuptor

Printeaza

O reteta de copane la cuptor din: copane de pui, condimente, cartofi, smantana, avocado, ulei, ceapa rosie, ardei gras, suc de rosii, cascaval, rosii cherry, ceapa verde si zeama de lamaie.

Ingrediente:Copane la cuptor

  • 500 g copane de pui dezosate, taiate bucati
  • 30 g condiment mexican taco
  • 400 g cartofi, taiati felii
  • 6 linguri smantana
  • 1 avocado, taiat cuburi
  • cateva fire de patrunjel proaspat, tocat
  • 1 lingura ulei
  • 2 cepe rosii, taiate sferturi
  • 3 ardei gras, taiat felii
  • 200 ml suc de rosii
  • 50 g cascaval, razuit
  • 200 g rosii cherry, taiate in doua
  • 4 fire ceapa verde, tocate
  • zeama de la 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 7/220 C. Intr-un wok, încinge uleiul şi prăjeşte carnea, ceapa şi ardeiul 5 minute, până când se rumenesc.

Adaugă sucul de roşii şi 4 linguri de apă şi fierbe 1 minut. Adaugă cartofii şi pune compoziţia într-un vas rezistent la cuptor.

Stropeşte cu smântână şi apoi presară caşcavalul. Dă la cuptor 15 minute, până când caşcavalul se topeşte şi sfârâie.

Intre timp, amestecă avocado, pătrunjelul, roşiile, ceapa verde şi zeama de lămâie şi serveşte amestecul ca garnitură.

Copane la cuptor

Copane la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.