Copane cu paste si sos vanatoresc

Printeaza

Copane cu paste si sos vanatoresc din: pulpe de pui, concentrat de legume, paste, morcoovi, patrunjel, telina, sare, piper, dafin, otet, apa, ulei, faina, zahar, bulion.

Ingrediente:Copane cu paste si sos vanatoresc

Pulpe & paste:

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguriţe concentrat de legume
  • 200 g paste făinoase scurte

Sos:

  • 400 g morcovi
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 rădăcină de ţelină
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 30 ml oţet
  • 1/4 l apă
  • 2 linguriţe zahăr
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură făină
  • 2-3 linguri bulion

 

Mod de preparare:

Se fierb pulpele cu rădăcinoasele rase. Se fierb pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se caramelizează zahărul şi se stinge cu 250 ml apă caldă. Se fierbe până se dizolvă; se lasă să se răcească. Se toarnă peste făina călită puţin în ulei. Se adaugă rădăcinoasele pasate, dafin, oţet, bulion, sare şi piper.

Se mai fierbe 5 min.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.