Consomeu cu găluşte de şuncă

Printeaza

Consomeu cu găluşte de şuncă

Ingrediente:Consomeu cu găluşte de şuncă

  • 2 l consomeu
  • 180g şuncă slabă (jambon)
  • 60 g unt
  • sare
  • piper pisat
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 ou
  • 1 lingură pesmet alb
  • făină

 

Mod de preparare:

Untul se freacă cu ouăle, apoi se adaugă şunca tăiată mărunt, pesmetul şi sarea.

Se fac găluşte de mărimea unei nuci şi se dau prin făină.

Se fierb 7-8 minute în apa clocotită cu puţină sare, se strecoară şi se fierb din nou în consomeu 4-5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.