5 Conserve pentru iarna

Printeaza

Conserve pentru iarna:

Prune in suc propriu

Prune_in_suc_propriu

Prune in suc propriu Ingrediente: 2 kg prune       Mod de preparare: Se spală prunele, se rup în două şi li se scoate sâmburele. Se aşază I în…

Read more »

Compot de piersici si caise

Compot_de_piersici_si_caise

Compot de piersici si caise din: caise, piersici, zahar, apa, sare. Ingrediente: 2 kg caise si piersici amestecate un kg zahar un litru apa sare   Mod de preparare: Piersicile…

Read more »

Compot gustos de cirese

Compot_gustos_de_cirese

Compot gustos de cirese din: cirese, zahar, apa. Ingrediente: 2 kg cirese un kg zahar 2 litri apa   Mod de preparare: Se spală bine cireşele şi apoi li se…

Read more »

Reteta zilei: Ardei iuti murati cu ceapa si usturoi

Ardei_iuti_murati_cu_ceapa_si_usturoi_05

Ardei iuti murati cu ceapa si usturoi din: ardei iute, otet de vin alb, otet alb, ceapa, usturoi, sare, zahar, boabe de piper, seminte de coriandru, seminte de marar, frunze…

Read more »

Compot de caise

Compot_de_caise

Compot de caise din: caise, zahar pudra, apa. Ingrediente: 5 kg caise 800 g zahar pudra 1250 ml apa     Mod de preparare:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.