Conserve cu suc de rosii

Printeaza

Conserve cu suc de rosii din: rosii, aspirina, sare.

Ingrediente:Conserve cu suc de rosii

  • 5 kg roşii
  • aspirină
  • sare

Mod de preparare:

Roşiile se spală, se usucă şi se taie bucăţi. Se dau prin maşina de bulion de 2-3 ori. Pasta ob­ţinută se pune la fiert cu 5 linguri de sare. Sucul de roşii este gata când nu se mai formează spu­mă. Se introduce în sticle şi acestea se închid. Este recomandat să se adauge o aspirină (sau conservant) la un litru de suc.

Pentru a obţine bulionul, sucul de roşii se, lasă la fiert până se îngroaşă, amestecându-se cu o paletă de lemn.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.