Conservarea gemurilor

Printeaza

De multe ori se recomandă, de asemenea, ca înainte să fierbeţi fructele, cât sunt încă întregi sau tăiate în bucăţi mari, să le amestecaţi cu zahărul şi să le lăsaţi câteva ore la rece.

Scopul acestui pas este absorbirea uniformă a zahărului în fruct, pentru ca să nu găsiţi mai târziu în dulceaţă bucăţi acre, care ar putea să se alte­reze.

Totuşi, dacă fierberea durează cel puţin patru minute, toate fructele se vor descompune bine şi vor absorbi zahărul. In plus, în cele câteva ore de stat la rece, fructele îşi pierd din aromă şi pot chiar începe să capete culoarea maro.

 

Conservarea gemurilor

Conservarea gemurilor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.