Conserva de vinete cu gogosari

Printeaza

 

Speli 3 kg vinetele, le cureţi de coajă şi le tai rondele ca pentru pane. Le sărezi şi le laşi să se scurgă zeama, apoi le prăjeşti în ulei.

Gogoşarii (2 kg) îi coci şi îi  cureţi de pieliţă. în borcane pui două-trei degete suc de roşii, apoi un rând de vinete (2-3 felii), un rând de gogoşari.

Completezi cu suc de roşii, capsezi bor­canele, le sterilizezi, apoi le ţii sub pătură până se răcesc. Acest preparat este o garnitură perfectă pentru piureul de cartofi!

Conserva de vinete cu gogosari

Conserva de vinete cu gogosari

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.