Conserva de rosii uscate la borcan

Printeaza

Conserva de rosii uscate la borcan

Conserva de rosii uscate la borcan

Se taie fâşii 2 kg roşii; cele mici se taie în ciouă. Toate se aşază pe o tavă 5 de copt, se sărează puţin, se presară cu busuioc şi usturoi, apoi se stropesc cu ulei de măsline. Tava se dă la cuptor, la foc mic şi se lasă să se usuce roşiile cca 2-3 ore.

Când sunt zbârcite bine şi nu mai au suc, se scot din cuptor, se pun în borcane sterilizate, se completeză cu ulei cât să le acopere, se filetează şi când se răcesc, se pot pune în cămară.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.