Conserva de macrou cu pasta de tomate

Printeaza

Conserva de macrou cu pasta de tomate din: macrou, apă, ulei, oţet, pastă de tomate (facultativ), sare, boabe de piper, foi de dafin.

Ingrediente:Conserva de macrou cu pasta de tomate

  • 3 kg macrou
  • 1 cană apă
  • 1 cană ulei
  • 1 cană oţet
  • 1 borcan de 400 g pastă de tomate (facultativ)
  • 1 lingură sare
  • 20 boabe de piper
  • 3-4 foi de dafin

Mod de preparare:

Decapitezi peştele, îl speli şi îl tai transversal în felii groase de aproximativ 4 cm.

Aşezi peştele în oală şi adaugi toate cele­lalte ingrediente.

Fierbi compoziţia în kuktă (oala sub presiune), timp de o oră sau pe ara­gaz între 3 şi 4 ore, până când oasele peştelui se macerează complet.

Compoziţia fierbinte o pui în borcane şi, după ce se răceşte, o păs­trezi la frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.