Conopida si cartofi

Printeaza

Conopida si cartofi din: ulei de masline, ceapa, ghimbir, cartofi, conopida, pasta de curry, lapte de cocos, zahar brun, naut.

Ingrediente:Conopida_si_cartofi

  • o lingura de ulei de masline
  • o ceapa mare tocata
  • o lingurita de ghimbir ras
  • 2 cartofi mari cubulete
  • o conopida separata in buchetele
  • 4 linguri de pasta de curry
  • o conserva de lapte de cocos
  • o lingura de zahar brun
  • o conserva de naut scursa de apa

 

Mod de preparare:

Intro oală mare, încălziţi ulei, adăugaţi ghimbirul ras şi ceapa şi sotati 3 minute. Adăugaţi cartofii, conopida şi pasta de curry şi gătiti 5 minute, amestecând constant. Turnaţi laptele de cocos şi zahărul brun şi acoperiţi cu apă.

Adăugaţi boabele de năut şi un praf de sare. Acoperiţi şi lăsaţi să fiarbă timp de jumătate de oră, până se înmoaie cartofii. Puteţi garnisi cu felii de roşii şi seminţe de fenicul.

Conopida si cartofi

Conopida_si_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.