Conopidă pane I

Printeaza

Conopidă pane

Ingrediente:Conopidă pane I

  • 1 conopidă potrivită
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • sare
  • ulei

Mod de preparare:

Conopida se spală, se curăţă şi se desface în bucheţele potrivite. Se pune la fiert în apă clocotită cu puţină sare şi se lasă să fiarbă 15 minute. Când este gata, se scoate imediat şi se pune la răcit.

Intr-o farfurie adâncă, se pun ouăle cu făina şi puţină sare şi se bat cu furculiţa până se omogenizează bine. După ce conopida s-a răcit, fiecare bucheţel se trece prin pasta de ou şi se prăjeşte în ulei.

Conopida pane

este foarte bună atât ciadă, cât şi rece.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.