Conopidă in aluat (varianta)

Printeaza

Conopidă in aluat

Ingrediente:Conopida în aluat

  • 1 conopidă mică
  • 1 cană lapte
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Amesteci laptele cu ouăle, apoi adaugi făină în ploaie amestecând mereu ca să nu se formeze cocoloaşe. Pui şi un praf de sare pentru gust şi laşi aluatul de clătite 30 de minute la rece să se odihnească.

In acest timp speli conopida si o fierbi întreagă timp de 10-15 minute în apă cu sare. Când e gata o laşi să se scurgă bine, apoi o desfaci în bucheţele pe care le treci prin aluatul de clătite şi le prăjeşti în ulei încins.

Conopidă în aluat

Conopida în aluat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.