Conopida cu vinete

Printeaza

Conopida cu vinete din: aluat, conopida, cascaval, oua, sare si piper.

Ingrediente:Conopida_cu_vinete

  • 800 g aluat foitaj
  • 500 g conopida fiarta
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi vinetele, spălaţi-le, scurgeţi-le şi tăiaţi-le în sferturi, apoi în segmente de circa 3- 4 cm. Presăraţi-le cu sare şi lăsaţi-le să se scurgă. Desfaceţi conopida în bucheţele şii spălaţi- le. Căliţi într-o cratită, în ulei, ceapa tocată mărunt şi după 2 minute adăugaţi vinetele.

Prăjiţi-le împreună cu ceapa 4- 5 minute, apoi adăugaţi pasta de tomate. Puneţi bucheţelele de conopidă, sucul de roşii, usturoiul şi leuşteanul, tocate mărunt. Potriviţi de sare şi piper, acoperiţi cratiţa cu un capac şi puneţi-o la cuptor pentru 45 de minute.

Conopida cu vinete

Conopida_cu_vinete

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.