Conopida cu pesmet (varianta)

Printeaza

Conopida cu pesmet din: conopida, pesmet, unt, sare.

Ingrediente:Conopida cu pesmet

  • 2 conopide
  • un pahar umplut cu pesmet de trei sferturi
  • 4 linguri unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Conopida spălată se desface în bucăţele mai mari, care se fierb bine, în apă clocotită cu sare, într-un vas acoperit.

Se scurge de apă şi se aşează într-o tavă, iar deasupra se toarnă pesmetul, care a fost prăjit în unt şi se mai dă un sfert de oră la cuptor.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.