Conopida cu cartofi

Printeaza

 Conopida cu cartofi

Ingrediente:Conopida cu cartofi

  • 1 conopidă
  • 6 cartofi
  • 2 linguri pesmet
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • pătrunjel
  • mărar
  • piper

 

Mod de preparare:

Desfaci conopi­da în bucheţele şi o fierbi în apă cu sare pentru 15-20 de minute. Cartofii îi fierbi în coajă, apoi îi cureţi şi îi tai felii.

Ungi apoi tava cu ulei şi aşezi în straturi cartofii şi conopida, astfel încât ultimul strat să fie de conopidă.

După fiecare strat presari sare şi piper, iar peste ultimul strat de conopidă pui pesmetul şi verdeaţa tocată. Dai mân­carea la cuptor pentru 15-20 de minute, apoi o serveşti cu salată de roşii.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.