Conopida conservata in apa

Printeaza

 

Alegi conopidă albă, deasă, fără pete. O desfaci în bucheţele, îi scoţi cotorul şi coada. Intr-un vas prepari o saramură din 50 g sare la 1 1 apă rece şi ţii conopida 50 de minute.

O scoţi din saramură şi o fierbi la aburi : 12 minute, apoi o laşi să se răcească şi o introduci în  borcane cu floarea în sus.

O acoperi cu apă clocotită fără s şi sterilizezi borcanele la bain-marie 50-60 de minute, laşi la răcit în vasul în care au fiert.

Conopida conservata in apa

Conopida conservata in apa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.