Condimente pentru silueta

Printeaza

Ardei iute

Ardeiul iute conţine o substanţă numită capsaicină, renumită pentru capacitatea sa de a arde grăsimile.

In plus, ea are proprietăţi termogene, adică stimulează sistemul nervos să producă o anumită căldură în corp, fapt ce sporeşte arderea caloriilor. Ardeiul iute are efect şi asupra poftei de mâncare, reducând apetitul.

Anason

Stimulează secreţia pancreatică, favorizând astfel digestia. El este recomandat persoanelor care vor să slăbească, precum şi celor cu digestie lentă.

Anasonul ajută şi în caz de balonare şi constipaţie. Aşadar, atunci când simţi nevoia să mănânci ceva dulce, o brioşă cu anason este ideală.

Cimbru

Cimbrul are efect diuretic. El este renumit pentru funcţia sa de a stimula digestia, fiind foarte eficient în ameliorarea digestiei lente.

Asociată cu alimente necorespunzătoare, aceasta este, de cele mai multe ori, responsabilă de kilogramele în plus. De asemenea, cimbrul te ajută să elimini toxinele din organism.

Busuioc

Originar din Asia, el este din aceeaşi familie cu menta. De la el se folosesc frunzele, deosebit de apreciate pentru mirosul şi gustul lor, care se datorează numeroaselor uleiuri esenţiale pe care le conţin.

Prin efectul său diuretic puternic, busuiocul stimu lează eliminarea excesului de apă din ţesuturi şi astfel poţi ajunge să cântăreşti cu 2-3 kilograme mai puţin. De asemenea, favorizează digestia şi combate balonarea.

 

Condimente pentru silueta

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.