Condimente asiatice

Printeaza

Busuiocul thailandez

Nu are mai nimic în comun cu busuiocul nostru. Frunzele sale sunt mai tari şi gustul său acru-amărui aminteşte de anason.

Cardamomul

Aduce la gust cu scorţişoara sau cuişoarele. Pentru condimentat se folosesc seminţele acestei plante stufoase. Acesta are, de asemenea, nu doar proprietăţi culinare, ci şi medicale.

Castanele de apă

Denumite şi nuci de apă, sunt fructele bulboase de culoare brun închis ale unei plante de apă. La noi se găsesc doar la conservă. Pot fi înlocuite cu bucăţi de bambus.

Ceapa verde

Este mai dulce decât surorile ei mari şi mici. Această ceapă fina se cultivă aproape întregul an.

 

Condimente asiatice

Condimente_asiatice

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.