Condimente aromate

Printeaza

Scorţişoară

Provenită din Sri Lanka, este prin excelenţă condimentul dulciurilor. Consumând o linguriţă de scorţişoară zilnic, vei slăbi mai uşor, deoarece ea reduce nivelul zahărului din sânge şi stimulează arderea carbohidraţilor.

Ghimbir

Cu un gust iute şi o uşoară aromă de lămâie, ghimbirul îşi poartă cu mândrie numele ce provine din sanscrită şi înseamnă coarne de cerb.

Prin proprietăţile sale diuretice, favorizează eliminarea surplusului de apă din ţesuturi. El are proprietatea de a accelera metabolismul, favorizează digestia şi împiedică absorbţia colesterolului.

Piper negru

Favorizează digestia prin stimularea salivei şi a secreţiei gastrice. El ajută şi la arderea grăsimilor. Piperul conţine o substanţă numită piperină, care accelerează metabolismul şi, implicit, arderea caloriilor cu până la 8%.

Seminţe de muştar

Seminţele de muştar au proprietatea de a accelera metabolismul, determinându-l să ardă zilnic mai multe calorii. Studiile au arătat că seminţele de muştar accelerează metabolismul cu până la 25% la câteva ore după ce au fost consumate.

 

Condimente aromate

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.