Compot pentru iarna din cirese

Printeaza

Compot pentru iarna din cirese din: cireşe, zahăr tos.

Compot pentru iarna din cirese

Ingrediente:

  • 1 kg cireşe
  • 500 g zahăr tos

 

 

 

Mod de preparare:

Cireşele se spală bine, se curăţă de codiţe şi sâmburii. Se pun în borcane şi se toarnă deasupra un sirop simplu, dintr-un litru de apă rece în care s-a dizolvat zahărul.

Se etanşează borcanul şi se pune la fiert în bâin-marie, caim 20 de minute: Se serveşte cu cuburi de gheaţă pisată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.