Compot de coacaze rosii

Printeaza

O reteta de compot de coacaze rosii din: coacaze, sirop si sare de lamaie.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente: Compot de coacaze rosii

  • 1 kg de coacăze
  • 1,5 kg de sirop
  • 1 g sare de lămâie

Mod de preparare:

Se spală fructele şi se lasă să se usuce. Se pun într-o cratiţă, se toarnă siropul (preparat în prealabil din 700 g zahăr la 1 litru de apă) deasupra şi se dă în clocot.

Se iau de pe foc, se adaugă sa­rea de lămâie şi se mai dă o dată în clocot. Se toarnă în borcane şi se sterilizează.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • compot de coacaze rosii
  • compot de coacaze
  • compot de coacaze negre

2 comentarii

  1. Bianca Varlan

    N-am facut niciodata compot de coacaze

  2. Luiza Horia

    Am facut eu anul trecut si a fost, foarte bun 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.