Coltunasi cu ciuperci

Printeaza

Coltunasi cu ciuperci

Aluat:

Amesteci bine 1 pahar cu apă, 100 g margarina, puţină sare şi făină cît cuprinde – amesteci totul bine până obţii un aluat moale.

Umplutură:

Tai mărunt ciupercile şi le căleşti împreună cu o ceapă tăiată mărunt. Adaugi sare, piper şi condimente după gust.

Intinzi foaia din aluat, o tai dreptunghiuri pe cae le umpli cu ciuperci şi le lipeşti bine pe margini. Fierbi colţunaşii în apă multă, îi scurgi şi îi serveşti cu sos de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.