Coltunasi cu carne

Printeaza

Coltunasi cu carne 

Ingrediente:Coltunasi cu carne

  • toale produsele necesare pentru un aluat fară drojdie
  • umplutură

Mod de preparare:

Facem un aluat fără drojdie şi pregătim umplutura. Intindem aluatul atît de subţire, încît să se între­zărească masa sau fundul pe care lu­crăm. Cu un pahar de apă tăiem cercuri clin foaie, ungem marginile cu albuş (ca să nu se desfacă la fiert), punem în mij­loc o linguriţă mică de umplutură şi li­pim marginile.

Colţunaşii au astfel formă de semi­lună. Aşezăm colţunaşii pe o sită şi îi acoperim cu un şervet, ca să nu se usuce. Cu 5-10 minute înainte de a-i servi, îi tierbem în apă clocotită, cu sare.

Cînd colţunaşii ies a doua oară dea­supra apei, îi scoatem cu o lingură de spumuit, pe o farfurie, şi îi servim cu unt topit.

Putem să fierbem colţunaşii şi în.bu­lion de carne strecurat, servindu-i ca supă cu colţunaşi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.