Coltunasi cu carne cu garnitura de sos rosu

Printeaza

 Coltunasi cu carne cu garnitura de sos rosu

Ingrediente:Coltunasi cu carne cu garnitura de sos rosu

  • 300 g făină
  • 4 ouă
  • 3 gălbenuşuri
  • sare
  • 1 ceapă
  • 400 g carne
  • 1 felie franzelă
  • 6 g parmezan
  • 180 g unt

 

Mod de preparare:

Aluatul se prepară din 260 g făină, 2 ouă, 2 gălbenuşuri, 50 g unt şi sare.

Se întinde pe o planşetă şi se taie pătrate de 5-6 cm.

Se unge cu ou şi se pune cîte o lingură mică de tocătură (făcută din carnea tăiată bucăţele, sotată cu ceapă tocată, dată prin maşina de tocat şi amestecată cu 1 ou, 1 gălbenuş, franzela muiată şi stoarsă, sare şi piper), se învelesc şi se lipesc bine la margine.

Se fierb 8 minute, se strecoară cu atenţie, se aşază pe un platou napate cu unt topit şi se presară pe ele parmezanul ras.

Se servesc cu sos de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.