Colţunaşi cu branză si dulceaţă

Printeaza

Colţunaşi cu branză si dulceaţă

Ingrediente aluat: Coltunasi cu brânza si dulceata

  • 250 g făină
  • 2 ouă
  • 2 linguri apă
  • sare

Ingrediente umplutură:

  • 200 g brânză de vaci
  • 1 ou
  • sare
  • 1 borcan de dulceaţă
  • 100 g smântână
  • 2 linguri zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Pui la fiert o oală cu apă şi sare şi o laşi pe foc până pregăteşti colţunaşii astfel: frămânţi un aluat din făină, ouă, apă călduţă şi un praf de sare, apoi îl întinzi într-o foaie nu prea sub­ţire, pe care o tai pătrate.

Pe jumătate dintre ele pui câte o lingură de brânză de vaci frecată cu oul şi un praf de sare şi pe celelalte pui câte o lingură de dulceaţă.

Le îndoi astfel încât să obţii triunghiuri sau drep­tunghiuri, presezi bine marginile ca să se lipească şi dai drumul colţunaşilor, cu grijă, în apa care clo­coteşte.

Când sunt gata îi stropeşti cu smântână şi îi presari cu zahăr pudră, dacă-ţi plac mai dulci.

Colţunaşi cu brânză si dulceaţă

Coltunasi cu brânza si dulceata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.