Coltunasi cu brinza de vaca

Printeaza

Coltunasi cu brinza de vaca din: branza de vaca, oua, faina, sare, smantana si unt.

retete

Ingredinte:

  • 1/2 kg branza de vaca
  • 3 oua
  • 4 linguri faina
  • sare
  • 1 pahar smantina
  • 2 linguri unt

 

Mod de preparare

Se face o foaie de taitei din faina, 2 oua si sare.

Se intinde foaia pe planseta, se taie forme rotunde sau patrate. Intr-o margine a bucatilor taiate se pune brinza, amestecata cu ou si sare.

Se indoaie coca libera peste brinza si se taie jumatati de cercuri sau triunghiuri.

Se apasa cu degetul ca sa se lipeasca bine marginile si se pun la fiert in apa clocotita cu sare.

Dupa ce au fiert, se scot cu spumiera si se pun in farfuria de servit.

Se toarna deasupra smintina amestecata cu o lingurita de faina si bucati de unt.

Se dau la cuptor sa se rumeneasca.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.