Coeur a la creme

Printeaza

Coeur a la creme

Coeur a la cremeBrânza cremă îndulcită, aranjată într-o formă specială ca o inimă, este un desert în mod evident preferat de Sf. Valentin. Forma este găurită, pentru a permite zerului să se scurgă, iar amestecului de brânză să se întărească.

Se poate folosi o formă mare sau mai multe forme mici. Formele trebuie îmbrăcate în tifon pentru prepararea brânzei de vaci. Pentru prepararea inimii se înmoaie brânza cremă cu smântână fermentată sau iaurt gros şi se îndulceşte cu vanilie şi zahăr pudră.

Amestecul se bate cu puţin suc de lămâie şi un vârf de cuţit de sare, apoi se cerne printr-o sită. Bucata de tifon trebuie să fie suficient de mare, pentru a atârna peste marginile formei şi a înveli suprafaţa formelor umplute. Inimile de brânză se dau la frigider, formele se aşază pe un grătar într-o tavă, în care se va scurge zerul.

Inainte ca amestecul să se răcească, se pot adăuga fructe confiate, desertul amintind de cel servit în mod tradiţional în Rusia de Paşte, numit paskha. Inima de brânză poate fi de asemenea ornată cu fructe proaspete, înainte de servire.

La frigider poate fi păstrată câteva zile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.