Cod umplut cu spanac si ceapa

Printeaza

Cod umplut cu spanac si ceapa din: spanac, cod, ceapa, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Cod_umplut_cu_spanac_si_ceapa

  • 500 g spanac
  • 2 bucăți cod
  • 2 cepe
  • ulei de măsline
  • suc de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală frunzele de spanac. Se toacă ceapa mărunt și se prăjește timp de 1 minut în 3 linguri de ulei de măsline.

Se adaugă frunzele de spanac și se gătesc 2-3 minute, până se înmoaie. Se spală peștii și se taie în două.

Se presară cu sare și piper și se umplu cu spanac. Se prăjesc în ulei bine încins. Se servesc stropiți cu lămâie.

Cod umplut cu spanac si ceapa

Cod_umplut_cu_spanac_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.