Cod negru cu salata

Printeaza

Cod negru cu salata din: miso, cod, miere, chili, avocado, ridichi, castravete, ghimbir, salata, orez, coriandru, dressing.

Ingrediente:Cod negru cu salata

  • 1/4 cană de miso alb sau galben
  • 1 lingura pastă de chili coreeană
  • 1 lingură de miere
  • 2 bucăţi cod negru de Alaska
  • 1 avocado mic, curăţat şi tăiat bucăţi
  • 1/2 cană castravete proaspăt, tăiat
  • 1/4 cană ridichi tăiate subţire
  • 1/2 ghimbir murat, tăiat subţire
  • 1/2 cană dressing asiatic de salată, de preferat cu wasabî şi ghimbir
  • 8 frunze medii sau mari de salată verde sau chiar varză
  • 1 cană orez pentru sushi sau quinoa
  • 1/2 cană de frunze de coriandru proaspăt

 

Mod de preparare:

Primul pas este să preîncălzeşti cuptorul.

Amestecă apoi miso, pasta de chili şi mierea şi toarnă rezultatul peste bucăţile de cod negru. Bucăţile de peşte se plasează apoi pe o foaie de copt, stropită cu unt şi se lasă la cuptor 5-7 minute, până când carnea devine opacă, de o culoare galben-maronie.

Amestecă într-un bol separat bucăţile de avocado, orezul/quinoa, castravetele, ridichile şi ghimbirul. Adaugă apoi dressingul.

Pentru servire, plasează 1/3 dintr-o cană de amestec de legume şi orez în fiecare frunză de salată, aşază una dintre cele 4 bucăţi de cod negru şi presară deasupra coriandrul proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.